Ars Poetica
Kategóriakisokos
Világjáró
Mókasarok
Egészségedre!
Művészetek
Világképek
Én írtam!
Kapcsolatok
Olvasd el!
Bendőboldogítók
Eszembejutások
Idézetek
Figyelemre méltó
Tudományfalatkák
Linkveteményes
A te cikked
Üzenet


Kövess minket a Facebookon!
Sign up to sleepertree.com and Adopt a tree!

A te cikked

Van egy jó sztorid, aminek pozitív üzenete / tanulsága van? Küldd el nekünk az alábbi űrlapon és azonnal kitesszük! Sok jó ember kis helyen is képes átadni egyénileg merített életbölcsességeket! :)

Az űrlapról egy néhány szóban:

A neved lehet bármi (keresztnév, teljes- vagy becenév), csak arra kérünk, hogy legyen mindig ugyanaz. Az email címeket bizalmasan kezeljük és ígéretet teszünk, hogy semmilyen reklám- és spamcélra nem fogjuk őket felhasználni. Az e-mail címed megadásával lehetőség nyílik arra, hogy reakciókat kaphass a cikked olvasóitól, továbbá mi is kapcsolatba tudunk veled lépni, ha esetleg felmerülne bárminemű kérdés. A kategória kiválasztásánál lehetnek átfedések de ezt rád bízzuk. A cikked oda fog kerülni, ahová azt Te szeretnéd tenni. (Ha van javaslatod újabb témakörökkel kapcsolatban, írd meg légyszíves!) A cím és a bevezető rész a Te cikked főoldalon megjelenő néhány mondatos indítása, általában ez tölti be a figyelemfelhívás szerepét. A cikk mezőbe értelemszerűen a lényeg tartozik, legyen az történet, idézet, internet cím vagy akármi.

Nagyon oké:
Nyelvhelyesség végett (írásjelek, ékezetek) légyszíves futtasd át a cikkedet egy szövegszerkesztőn, ha ez nem túl nagy kérés. Mindannyiunk érdeke, hogy helyes magyarsággal jelenjenek meg az írások.
Nem oké:
Napi politikával kapcsolatos témában lehetőleg ne írj és bár ez egy blog, mégis próbálj meg szalonképes kifejezéseket használni. Vagyis no káromkodás!
A megértésedet köszönjük!

Név:
E-mail:
Kategória:
Cím:
Bevezető:
Cikk:

Ha a cikkedet képekkel (max. 5db) szeretnéd illusztrálni, ezt az alábbiakban megteheted. A képek formátuma mindenképpen jpg legyen, mert csak azt tudjuk megjeleníteni a lapon. Köszi!

Kép 1: Leírás:
Kép 2: Leírás:
Kép 3: Leírás:
Kép 4: Leírás:
Kép 5: Leírás:
 


Sokan sokféleképpen írunk az élményeinkről, tapasztalatainkról, s mivel ez a sokszínűség mindenkinek a látókörét szélesítheti, ezért talán könnyebben tanuljuk meg elfogadni a körülöttünk lévő világot és felismerjük az igazán lényeges dolgokat, melyek elvezetnek a boldog, pozitív szemléletű élethez.

Az űrlapon beküldött cikkek a központi adatbázisba kerülnek és a szerkesztőség jóváhagyása után rövid időn belül megjelennek a főoldalon és az adott témakör alatt is. Nem komoly cenzúrázásról van szó, hanem csak biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a cikkek a portál profiljába illenek, továbbá az esetleges nem szalonképes megjegyzéseket is így szeretnénk kiszűrni.

Az "ahogyérzed.hu pozitív portál" egy teljesen non-profit kezdeményezés. A megjelentetett reklámok a honlap technikai fenntartásához szükségesek, s a néhány tagú szerkesztőség hivatalos munkái mellett végzi az oldal állandó frissítését. Hiszünk abban, hogy közösen vidámabbá és pozitívabb szemléletűvé lehet tenni a világot, s reméljük, hogy ez a szándék sok emberben ébreszt majd fel "megosztásra érdemes" gondolatokat.

A bal oldali menüsor feletti képek random módon töltődnek be és szeretnénk őket bővíteni amennyivel csak lehet. Ha van egy jó képed, ami bármilyen szépséget ábrázol és szeretnéd itt látni, küldd el és feltesszük a listára. (A képet méretezd át 142 pixel szélesre és küldd el az email címünkre.) Köszönjük! A közeljövőben egyébként képgalériával és egyéb kiegészítő technikai elemekkel is tervezzük bővíteni a honlapot.

Kívánunk mindenkinek vidám, élettel teli napokat és kicsattanó egészséget!

Üdvözlettel:

A vidám "Ahogy érzed csapat"© 2007 ahogyerzed.hu
Design, programozás: www.kasso.hu
Az "Ahogy Érzed" koncepció, artwork,
karakterisztika, felépítés, stílusjegy
© 2003-2016 Delta Broker Internet Kft.Aktuális (video):
Ahogyérzed.hu az m2 Kultúrház című műsorában.
(DivX codec)
Legfrissebb írások:
El Camino de Santiago
2013-as év, a Voice, a húsevés&a történelem titkos összefüggése
Reinkarnációs szerződés
Napfényes Fesztivál
Láthatatlan kertek (a szeretet kertjei)
10 milliószoros napok 2012-ben
2012 - a döntés éve
A Boldogság mint az élet nagy kérdése
Karácsonyi készülődés önismereti térrendezéssel
SZERESS
2012 - Müller Péter gondolatai a változásokról
Sok kicsi harmadjára is
Where the hell is Matt Budapesten!
Elmeszülemények a boldogságról
Semmi sem olyan jó és semmi sem olyan rossz, mint...
Az igazi kincs
Lehet, érdemes és jó egészségesen élni!
Örökre, egyet szeretni?
Gondolatok a párkapcsolatról
Nincs visszaút
Linkek:
Ahogy Érzed... 396 nap alatt a Föld Körül
360 fok bringa
Ahol a malac nem túr
Áron világ körül vitorlázik
AnyagiFüggetlen.com
JÉ! India
Mindjárt ott vagyunk!
A másfél éves nyár
Zizi kalandjai
Panamainfo.hu
Roland szabadlábon
Optimista Klub
Juci útja
Suutari Központ
Könyvtáros Testvér jótanácsai
Szponzorok:
F1hírek.hu