Ars Poetica
Kategóriakisokos
Világjáró
Mókasarok
Egészségedre!
Művészetek
Világképek
Én írtam!
Kapcsolatok
Olvasd el!
Bendőboldogítók
Eszembejutások
Idézetek
Figyelemre méltó
Tudományfalatkák
Linkveteményes
A te cikked
Üzenet


Kövess minket a Facebookon!
Sign up to sleepertree.com and Adopt a tree!

Melyik kategóriába tartozik a cikked?

A cikkek könnyebb visszakereshetősége érdekében létrehoztunk néhány kategóriát. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ennél sokkal több témakört is körbe lehetne járni, de valahol muszáj mégis elkezdeni... Egyelőre tehát a baloldali menüsorban található témákat találtuk a legmegfelelőbbnek. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az egyes írások a központi adatbázisba kerülnek és ameddig ez a weblap létezik, addig az összes weblapra kikerült cikk - az esetleges kategóriák nevének megváltozása ellenére - visszakereshető lesz! Azt persze nem állítjuk, hogy az idők végezetéig - mert azt mi sem tudjuk, hogy mikor van - de annyi bizonyos, hogy nagyon sokáig. Az itt megjelent írásoknak ugyanis egyetlen közös jellemzője van: a bennük lévő üzenet örök érvényű, legyen az művészetkritika, egészségfigyelő írás vagy emberi kapcsolatokról szóló gondolatsor. Reméljük, hogy minél többen írnak majd a jövőben, s az egyre növekvő olvasótáborunk mindig talál itt lelki egyensúlyba hozó pozitív gondolatokat Magyarország első és egyetlen pozitív Internetes adatbázisában.

Világjáró

Ebbe a kategóriába olyan cikkeket várunk, amelyek a Te utazásodról, felfedezőkörútadról vagy egyszerűen csak akármilyen világjárással kapcsolatos élményről (legyen az itthon vagy külföldön történt eset) mesélnek. Talán pont Neked sikerül inspirálnod valakit arra, hogy felálljon a számítógép mellől és személyesen is megnézze azt a helyet, ahol extra adag béta-endorfint kaptál. :)

Mókasarok

A pozitív szemléletnek része a humor. A nevetés különben is nagyon egészséges dolog, így sok hasonló weblap mellett a Pozitív Portálon is helyet kívánunk adni bármilyen mókás, nevettető sztorinak. Nem kell, hogy feltétlenül legyen valamilyen pozitív üzenete, itt pontosan az a lényeg, hogy nevetünk a végén egy jót. Ha ha ha! :)

Egészségedre!

Az egészségnél (a szereteten kívül) nincs fontosabb. Pozitív szemlélettel, esetenként tudományos tények alátámasztásával szeretném ha közösen hívnánk fel a figyelmet arra, hogy milyen veszélyek leselkednek az emberre, ha nem vagyunk elég tájékozottak és milyen megoldások léteznek arra, hogy egy aprócska odafigyeléssel megtartsuk az egészségünket. Cogito ergo sum. Ha nem gondolkodunk el a tényeken, a befőtt elteszi a nagyit. :)

Művészetek

Életünket színpompás foltocskákkal tölti ki a művészet. Legyen az zene-, képzőművészet, tánc, film vagy akármilyen irodalom, színesebbé teszik a mindennapjainkat, ha odafigyelünk rájuk. Ha pedig elmeséljük egymásnak az egyes művészi alkotásokkal kapcsolatos gondolatainkat és benyomásainkat, akkor talán olyan ötleteket is adunk-kapunk, melyek "csak úgy" nem jönnének maguktól. Próbáljuk ki! :)

Világképek

Ahány ember annyiféle világkép. Mindenkinek más fontos az életben, az alapigazságok azonban meghamisíthatatlanok. Többféle szubjektív közelítéssel közelebb kerülhetünk ezekhez az igazságokhoz, ezért jött létre ez a kategória. Az objektivitás alapfeltétele rengeteg szubjektív gondolat ismerete. Szerinted hogy van ez? :)

Én írtam!

Vannak olyan szerencsés emberek, akiknek költői, írói véna adatott. Az irodalom és nyelvtudomány megannyi formai elemével tudnak játszadozni és azokkal tudnak kifejezni egyébként teljesen hétköznapi gondolatokat és érzéseket. Számtalan alkalommal pont ezektől lesz átütőbb egy saját kútfőből született alkotás üzenete. Írtál egy verset, rövid novellát, vagy csak egy egypercest? Tedd fel ide, hadd olvassuk el mi is! :)

Kapcsolatok

Az Emberi kapcsolatok hálója kibogozhatatlan. Szerelem, barátság, ismeretség, humán interakciók óriási halmaza. Nehéz követni, hogy ki kivel van. Sokszor azonban egy-egy aprócska "intermezzo" is képes arra, hogy felnyissa az emberek szemét a türelem, tolerancia, megbecsülés és egyéb alapvető emberi tulajdonságok fontosságáról. A "hétköznapi" kapcsolatokon túl pedig ott van a mindenki számára létfontosságú párkapcsolat kérdése. Meséld el a saját boldogságodat, hogy mindenki lássa, a remény örökké él! Meséld el, hogy mennyire fontosak a barátaid számodra, hogy ne idegenedjünk el annyira egymástól! Mesélj el bármit, ami emberi kapcsolatokhoz kötődik és Téged elgondolkodtatott. Hadd gondolkozzon el mindenki! :)

Olvasd el!

Olvastál egy jó könyvet? Feldobott, megváltoztatott Téged, energiát adott vagy egyszerűen csak olyan, mintha kaptál volna egy kis plusz töltést? Mesélj a legújabb könyvedről és mondd el mindenkinek, hogy mit kaptál egy másik ember bölcsessége és művészete által! Manapság akkora a választék a könyvek tekintetében, hogy azt sem tudjuk hová nyúljunk. Segítsünk egymásnak az igaz értékeket közvetítő könyvek megtalálásában! :)

Bendőboldogítók

Enni elképesztően frankó dolog. Nyamm nyamm! :) Igaz, a szakácskönyvek és az online főzési tanácsadók száma egyre csak növekszik, itt viszont akár az egyik saját receptedet is megoszthatod sok ezer pozitív érzésre vágyó emberrel, ha szeretnéd. Ezzel is csak növeljük azoknak a lehetőségeknek a számát, melyek az embert pozitív lelkiállapotba hozhatják! Táplálkozzunk vidáman! :)

Eszembejutások

Ez a "gyűjtőfogalom" valójában minden olyan gondolatra vonatkozik, mely nem igazán sorolható egyetlen konkrét kategóriába sem, mégis eszedbe jutott és meg szeretnéd osztani a benne lévő tanulságot, leckét, bölcsességet. Talán ezekből van a legtöbb az ember mindennapjaiban, amikor az asztal fölött görnyedve hirtelen bevillan egy kép, vagy a buszom, vonaton, autóban hazafelé rád talál egy érzés, benyomás. Oszd meg a világgal az eszedbejutásaidat! :)

Idézetek

Rengetegen szeretik a jó idézeteket. Bölcs emberek sok-sok bölcsességet papírra vetettek a nagyvilág számára, hogy azáltal is okosabbak, s bölcsebbek lehessünk mi, olvasó emberek is. Ha közösen gyűjtögetjük őket ide, akkor előbb-utóbb létrejön egy szép kis idézetcsokor, melyekből vidáman lehet szemelgetni, felvillanyozódni vagy megvígasztalódni. Küldd be te is a kedvenc idézeteidet! :)

Linkgyűjtemény

Csakúgy mint a legtöbb portálon, blogon és személyes vagy közösségi honlapon, nekünk is van egy állandóan bővülő linkgyűjteményünk. Ide minden olyan weblap linkjét feltesszük, mely az ember lelki és szellemi fejlődéséhez kapcsolódik. Ebben még a társkeresők is benne vannak, mivel társat találni jó dolog. :) Ha tehát van egy kedvenc oldalad, amiről mi még nem tudunk és szerinted ez ciki, akkor küldd be a linkjét és kitesszük. :)© 2007 ahogyerzed.hu
Design, programozás: www.kasso.hu
Az "Ahogy Érzed" koncepció, artwork,
karakterisztika, felépítés, stílusjegy
© 2003-2016 Delta Broker Internet Kft.Aktuális (video):
Ahogyérzed.hu az m2 Kultúrház című műsorában.
(DivX codec)
Legfrissebb írások:
El Camino de Santiago
2013-as év, a Voice, a húsevés&a történelem titkos összefüggése
Reinkarnációs szerződés
Napfényes Fesztivál
Láthatatlan kertek (a szeretet kertjei)
10 milliószoros napok 2012-ben
2012 - a döntés éve
A Boldogság mint az élet nagy kérdése
Karácsonyi készülődés önismereti térrendezéssel
SZERESS
2012 - Müller Péter gondolatai a változásokról
Sok kicsi harmadjára is
Where the hell is Matt Budapesten!
Elmeszülemények a boldogságról
Semmi sem olyan jó és semmi sem olyan rossz, mint...
Az igazi kincs
Lehet, érdemes és jó egészségesen élni!
Örökre, egyet szeretni?
Gondolatok a párkapcsolatról
Nincs visszaút
Linkek:
Ahogy Érzed... 396 nap alatt a Föld Körül
360 fok bringa
Ahol a malac nem túr
Áron világ körül vitorlázik
AnyagiFüggetlen.com
JÉ! India
Mindjárt ott vagyunk!
A másfél éves nyár
Zizi kalandjai
Panamainfo.hu
Roland szabadlábon
Optimista Klub
Juci útja
Suutari Központ
Könyvtáros Testvér jótanácsai
Szponzorok:
F1hírek.hu